منندى اصحاب كوول
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


للتميز والابداع
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بمنــــاسبة عودة فصل عطلة الصيف وفصلها الجمـيل ترقبوا مفاجأت اصحاب كوول

 

 يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
fatoma
المديرة العامة
المديرة العامة
fatoma


عدد المساهمات : 423
تاريخ التسجيل : 12/04/2011
العمر : 26
الموقع : السعودية

يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   Empty
مُساهمةموضوع: يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥    يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   Emptyالإثنين مايو 02, 2011 9:18 am

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

ياااااااااااااااااااااه يا بنات نفسى احكيلكم على معاناتى مع فشلى فى حلويات كتير خليتنى اخاف اقرب ناحية التورتات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

او حتى احلم فى منامى باى تورتة او حتى كيكة

امبارح
كان عيد ميلاد زوجى العزيز تانى عيد ميلاد من اول جوازنا فقررت انى اعمل له
تورتة و هو يقولى بلاااااااااااش اقوله نفسى اعمل حاجة حلوة فى عيد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ميلادك يقولى انتى كدة حلوة لما مبتعمليش حاجة مش عايزين خسائر فى الارواح

المهم عشان ماطولش عليكم خليته يروح شغله و عملت تورتة و ادى النتيجة
7
7
7
7
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



يا ريت تقولولى رايكم بمنتهى الصراحة و اطلب الرأفة لكونى اول مرة اعمل تورتة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



المقادير ل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]:

7 بيضات - كوب ونصف دقيق منخول مرتين - [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]- كوب و نصف سكر مطحون و منخول - معلقتين خل - معلقة بيكنج بودر
الطريقة :
1- فصل الصفار عن البياض
2- وضع كوب الا ربع سكر على الصفار و [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و نضرب لمدة عشر دقايق لحد ما يبقى كريمة لونه اصفر فاتح قوى
3- ضرب البياض لحد ماتظهر الرغاوى البيضاء و نحط كوب
الا ربع سكر و فانيليا و معلقتين الخل و نضرب مدة كبيرة لحد ما يتكون
المارينج عامل زى الكريم شانتيه

4- نضع الدقيق شويه شويه عالصفار و نقلب و بعد كدة نحط البياض شوية بشوية و نخلط بالراحة من تحت لفوق كل ده بمعلقة خشب
5- ندهن القالب و نحطه فى الفرن و بنكون فاتحينه من قبلها بعشر دقايق ونسوى الكيكة على 180 درجة
6- استوت نخرجها فى مكان دافى و نقلبها على منخل مش على حلة عشان القعر بيعرق و يلزق فى الحلة لازم حاجة مخرمة
7- بعد ما تبرد نحطها نصف ساعة فى الفريزر لو مستعجلة زيي اما الطبيعى تقعد يوم بليلة فى التلاجة
8- اخرجها و اقسمها بالنص و اسقى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]باى حاجة عصير او مربى او شربات
9- الحشو كريم باتسيير + موز + مربى فراوله
10- التزيين : كور بسكوت عبارة عن بسكوت مفتت و جوزهند مخلوط بمربى +فواكه +مربى +كريم شانتيه + بسكوت مفتت على
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://arigalhob.forumarabia.com/profile
remaaa74
بنوتة مشاركة
بنوتة مشاركة



عدد المساهمات : 212
تاريخ التسجيل : 14/05/2011

يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   Empty
مُساهمةموضوع: رد: يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥    يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   Emptyالسبت مايو 14, 2011 9:59 am

وااااااااااااااااااو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منندى اصحاب كوول :: *~~¨°o.O (منتدى البنات) O.o°¨~~* :: °•( المأكولات و المشروبات الشهية)•°-
انتقل الى: