fatoma المديرة العامة
عدد المساهمات : 423 تاريخ التسجيل : 12/04/2011 العمر : 26 الموقع : السعودية
| موضوع: يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥ الإثنين مايو 02, 2011 9:18 am | |
| السلام عليكم و رحمة الله و بركاته ياااااااااااااااااااااه يا بنات نفسى احكيلكم على معاناتى مع فشلى فى حلويات كتير خليتنى اخاف اقرب ناحية التورتات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] او حتى احلم فى منامى باى تورتة او حتى كيكة امبارح كان عيد ميلاد زوجى العزيز تانى عيد ميلاد من اول جوازنا فقررت انى اعمل له تورتة و هو يقولى بلاااااااااااش اقوله نفسى اعمل حاجة حلوة فى عيد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ميلادك يقولى انتى كدة حلوة لما مبتعمليش حاجة مش عايزين خسائر فى الارواح المهم عشان ماطولش عليكم خليته يروح شغله و عملت تورتة و ادى النتيجة 7777[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يا ريت تقولولى رايكم بمنتهى الصراحة و اطلب الرأفة لكونى اول مرة اعمل تورتة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] المقادير ل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]: 7 بيضات - كوب ونصف دقيق منخول مرتين - [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]- كوب و نصف سكر مطحون و منخول - معلقتين خل - معلقة بيكنج بودرالطريقة : 1- فصل الصفار عن البياض 2- وضع كوب الا ربع سكر على الصفار و [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و نضرب لمدة عشر دقايق لحد ما يبقى كريمة لونه اصفر فاتح قوى 3- ضرب البياض لحد ماتظهر الرغاوى البيضاء و نحط كوب الا ربع سكر و فانيليا و معلقتين الخل و نضرب مدة كبيرة لحد ما يتكون المارينج عامل زى الكريم شانتيه4- نضع الدقيق شويه شويه عالصفار و نقلب و بعد كدة نحط البياض شوية بشوية و نخلط بالراحة من تحت لفوق كل ده بمعلقة خشب 5- ندهن القالب و نحطه فى الفرن و بنكون فاتحينه من قبلها بعشر دقايق ونسوى الكيكة على 180 درجة6- استوت نخرجها فى مكان دافى و نقلبها على منخل مش على حلة عشان القعر بيعرق و يلزق فى الحلة لازم حاجة مخرمة7- بعد ما تبرد نحطها نصف ساعة فى الفريزر لو مستعجلة زيي اما الطبيعى تقعد يوم بليلة فى التلاجة 8- اخرجها و اقسمها بالنص و اسقى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]باى حاجة عصير او مربى او شربات 9- الحشو كريم باتسيير + موز + مربى فراوله10- التزيين : كور بسكوت عبارة عن بسكوت مفتت و جوزهند مخلوط بمربى +فواكه +مربى +كريم شانتيه + بسكوت مفتت على | |
|
remaaa74 بنوتة مشاركة
عدد المساهمات : 212 تاريخ التسجيل : 14/05/2011
| موضوع: رد: يل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥ السبت مايو 14, 2011 9:59 am | |
| | |
|